Συστήματα ξύλινων κουφωμάτων ευρωπαϊκών προδιαγραφών

Παράθυρα-Μπαλκονόπορτες

Κατηγορίες

Παράθυρα-Μπαλκονόπορτες

Έχοντας τη διάθεση να σταθεί δίπλα στην ανάγκη των καιρών, όπου πλέον η ομορφιά και η ζεστασιά του ξύλινου κουφώματος είναι απαραίτητο να συνδυάζεται με τη στεγανότητα, την εργονομία και την αντοχή στο χρόνο, η ergomasif δημιούργησε μια σειρά κουφωμάτων με κύριο άξονα την ποιότητα κατασκευής, συνδυασμένη με άριστα υλικά κατασκευής και άψογο φινίρισμα.
Τα παράθυρα διατίθενται σε όλα τα χρώματα και σχέδια κατασκευής.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται υπόκεινται σε διαρκείς και αυστηρούς ελέγχους από τις χώρες προέλευσής τους καθώς κι από έγκριτα γερμανικά ινστιτούτα πιστοποίησης ποιότητας.
Η τοποθέτηση γίνεται από δικό μας ειδικευμένο συνεργείο και αναλαμβάνουμε πλήρη ευθύνη για την εγγύηση άψογης λειτουργίας των κουφωμάτων μας.

Σειρα

INO 68

Το ξύλινο κούφωμα πάχους 68 mm είναι ένα δοκιμασμένο φυσικό προϊόν που θα εξασφαλίσει την πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα για το κτίριό σας. Το προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση σε νέες κατασκευές και ανακαινίσεις.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ

Σειρα

INO 80

Το ξύλινο κούφωμα πάχους 80 mm είναι ένα σύγχρονο φυσικό προϊόν με εξαιρετική θερμική απόδοση. Είναι κατάλληλο για χρήση σε νέες κατασκευές και ανακαινισμένα κτίρια, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και σε κτίρια χαμηλής ενέργειας.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ

Σειρα

INO HA 80

Το κούφωμα ξύλου/αλουμινίου πάχους 80 mm είναι ένα σύγχρονο φυσικό προϊόν με εξαιρετική θερμική απόδοση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο καλά και σε νέες κατασκευές και σε ανακαινισμένα κτίρια ενώ η χρήση του ενδείκνυται και για κτίρια χαμηλής ενέργειας.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ

Σειρα

Slim 68L

Minimal μοντέρνα κουφώματα λεπτών διατομών που καλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Κουφώματα νέας εποχής για μεγάλες διαστάσεις, υψηλές ενεργειακές αποδόσεις και ξεχωριστό design.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ

Σειρα

Συρόμενα κουφώματα

Κουφώματα που ενώνουν τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ

Δείγματα από παράθυρα και μπαλκονόπορτες ergomasif

EL