Συστήματα ξύλινων κουφωμάτων ευρωπαϊκών προδιαγραφών

Ολοκληρωμενες προτασεις και λυσεις για τον δικο σας επαγγελματικο ή προσωπικο χωρο

φιλοσοφια οραμα

Κατασκευαστική Υπεροχή στα ξύλινα κουφώματα

H ergomasif ιδρύθηκε το 2002 με στόχο να παράγει και να διαθέτει πιστοποιημένα ξύλινα κουφώματα κορυφαίας ποιότητας στην ελληνική αγορά. Ο σχεδιασμός και η παραγωγή των κουφωμάτων μας πραγματοποιείται από το ειδικά καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας, σε υπερσύγχρονες βιομηχανικές μονάδες με τα πλέον εξελιγμένα μηχανήματα κοπής και βαφής.

Όλα τα κουφώματα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις αισθητικής και λειτουργικότητας των σύγχρονων κτιρίων ενώ πληρούν πλήρως τις προϋποθέσεις όπως αυτές έχουν τεθεί από την ευρωπαϊκή νομοθεσία. 

Η απρόσκοπτη συνεργασία μας με αρχιτέκτονες και διακοσμητές σε όλη την Ελλάδα μας βοηθά να εξελισσόμαστε τόσο από πλευράς σχεδιασμού όσο και από πλευράς τεχνικών κατασκευής.

Η ergomasif αναλαμβάνει να υλοποιήσει ιδιωτικά, δημόσια και ξενοδοχειακά έργα, πάντοτε με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής. Το ξύλινο κούφωμα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής αρχιτεκτονικής.

Γι' αυτό η ergomasif συνδυάζει άψογα την τεχνογνωσία της και την ποιότητα κατασκευής των έργων της, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των νησιών μας και με τους κατά τόπους παραδοσιακούς οικισμούς της ηπειρωτικής χώρας ή την αρχιτεκτονική των αστικών περιοχών. Με αυτό τον τρόπο φροντίζει να καλύπτει ιδανικά κάθε ανάγκη ικανοποιώντας κάθε απαίτηση.

Αναλαμβάνουμε έργα ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, και εργαζόμαστε σταθερά με πάθος, μεράκι και πρωτίστως αγάπη για το ξύλο.

Στόχος μας να φέρουμε με επιτυχία σε πέρας ακόμα και το πιο απαιτητικό έργο.

Η ομάδα μας

Η επιτυχία μας είναι οι άνθρωποί μας!

Το ανθρώπινο δυναμικό της ergomasif, άψογοι επαγγελματίες με τεχνική κατάρτιση και μακροχρόνια εμπειρία, αποτελούν τον καθοριστικό παράγοντα της επιτυχημένης παρουσίας μας όλα αυτά τα χρόνια.

Οι πιστοποιήσεις μας

Η γερμανική πιστοποίηση RAL θέτει το αυστηρότερο σύστημα παραγωγής για ξύλινα παράθυρα και πόρτες, των οποίων το επίπεδο ποιότητας είναι το υψηλότερο στην Ευρώπη. Η απόκτηση της πιστοποίησης RAL αποτελεί κύριο στόχο για όλες τις βιομηχανίες που παράγουν ξύλινα κουφώματα σ' όλον τον κόσμο.

Τα κυριότερα σημεία πιστοποίησης RAL είναι:

  • Διαρκής έλεγχος και δοκιμή όλων των υλικών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των κουφωμάτων.
  • Ποιοτική αξιολόγηση των κουφωμάτων ως τελικό προϊόν με αναλυτική περιγραφή του συνολικού συστήματος. Στο στάδιο αυτό, το τελικό προϊόν υπόκειται σε μια σειρά δοκιμών – τεστ για να πιστοποιηθεί η ποιότητα και η κατασκευαστική αντοχή του.
  • Δημιουργία ενός συγκεκριμένου συστήματος εξασφάλισης της ποιότητας παραγωγής, το οποίο υιοθετείται και τηρείται υποχρεωτικά από τον κατασκευαστή.

Το ινστιτούτο που διενεργεί τους ελέγχους για λογαριασμό του φορέα RAL είναι το Institut for Fenstertechnik e.V. in Rosenheim, το οποίο στέλνει απροειδοποίητα τουλάχιστον τέσσερις φορές τον χρόνο, τους ελεγκτές του στα μέλη – φορείς του σήματος RAL.

Ο φορέας του σήματος RAL υποχρεούται να έχει εργαστήριο ελέγχου όπου διενεργούνται οι έλεγχοι και οι δοκιμές. Στο τέλος της παραγωγής τα κουφώματα ελέγχονται για την αρτιότητά τους, τη λειτουργία των μηχανισμών τους, τη στεγανότητα σε δυνατή βροχή και την απόλυτη εφαρμογή των αρμών.


Τα κουφώματα μας καθώς και όλα μας τα προϊόντα, φέρουν την ένδειξη του "μπλε αγγέλου", που σημαίνει ότι είναι απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον & τον άνθρωπο και έχουν επίσης πιστοποιητικά μη τοξικότητας, όπως αυτά που φέρουν τα ξύλινα παιδικά παιχνίδια.

Όλα τα κουφώματά μας συνοδεύονται από κορυφαίες διεθνείς πιστοποιήσεις ορθής λειτουργίας για την οποία εγγυόμαστε
Πρωταρχική προτεραιότητά μας είναι η τήρηση των συμφωνημένων χρόνων παράδοσης ανεξαρτήτως ποσότητας
Παρέχουμε γενικό after sales service, το οποίο πραγματοποιείται είτε από τα συνεργεία της εταιρείας μας ή από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες μας
Το εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρείας μας αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου τη λήψη των μέτρων κατασκευής και την τοποθέτηση των κουφωμάτων
EL