Ξύλινα κουφώματα στην Άνδρο

Η Άνδρος αποτελεί το βορειότερο νησί των Κυκλάδων. Ένα ιδιαίτερο και ορεινό νησί που το έχουν χαρακτηρίσει και ως βράχος πεσμένος στην θάλασσα. Ακολουθεί και αυτό πιστά τις αρχές της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής σε συνδυασμό με τα πέτρινα παλιά κτίρια. Ο νεοκλασσικός της πολιτισμός προσδίδει την δική του δυναμική στην συνολική της εικόνα. Τα ξύλινα κουφώματα στην Άνδρο τα οποία κληθήκαμε ως ομάδα να σχεδιάσουμε, κατασκευάσουμε και τοποθετήσουμε όφειλαν να ακολουθούν αυτά τα πρότυπα και να εναρμονίζονται απόλυτα.

Τα ξύλινα κουφώματα που σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε είχαν φυσικά το γνωστό χαρακτηριστικό μπλέ χρώμα που συναντάμε στις Κυκλάδες. Κατασκευή ξύλινων παντζουριών φυλλαράκι για μια ολοκληρωμένη εικόνα παράδοσης και μοντέρνου σχεδιασμού. Παράλληλα, έπρεπε να λάβουμε υπόψιν μας και τις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες του νησιού. Σκοπός μας, να κατασκευάσουμε όμορφα αλλά και πάνω απ όλα ανθεκτικά κουφώματα που θα αντέξουν στο χρόνο.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν άψογο και ικανοποίησε πλήρως τις επιθυμίες του πελάτη μας. Αισθητικά “έδεσε” αρμονικά με την υπόλοιπη λιτή αρχιτεκτονική

Προχωρήσαμε στην επιλογή ενός ιδιαίτερου χρωματικού συνδυασμού για τα ξύλινα κουφώματα που όμως ανέδειξαν την υπεροχή της πέτρας σαν υλικό.

Ξύλινα κουφώματα στην Άνδρο

Σκοπός της ομάδας μας είναι να προσφέρει πάντα ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα ώστε να ικανοποιεί στο μέγιστο τον πελάτη μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ερώτηση σχετικά με τoυς τύπους κουφωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε για τον δικό σας χώρο.. Η ομάδα μας είναι εδώ για να λύσει κάθε απορία σας και να σας καθοδηγήσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif