Ξύλινα κουφώματα στο Ναύπλιο.

Κάθε νέο έργο που υλοποιούμε, πέραν των γενικών απαιτήσεων, φέρνει μαζί του και την μοναδικότητα του κάθε τόπου που οφείλουμε να σεβαστούμε και να διατηρήσουμε. Τα ξύλινα κουφώματα στο Ναύπλιο ήταν μια ιδιαίτερη και πολύ όμορφη δουλειά για την ομάδα της Ergomasif.

Το Ναύπλιο είναι μια νεοκλασσική πόλη με εναλλαγές χρωμάτων. Τα ιδιαίτερα χρώματα της θα τα συναντησουμε σε όλα τα κτίρια από τα πιο παλιά μέχρι και τα πιο νέα. Η πέτρα είναι κύριο χαρακτηριστικό ειδικά των πιο παλαιών κτισμάτων και συνθέτει την αρχιτεκτονική φυσιογνωμία της πόλης.

Η παρουσία μάλιστα των κτιρίων ενετικής αρχιτεκτονικής προσδίδει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στην πόλη και την κάνει ξεχωριστή.

Ο σχεδιασμός και η τοποθέτηση των ξύλινων κουφωμάτων αφορούσε σε μια ιδιωτική, πέτρινη κατοικία. Σκοπός μας ήταν ο απόλυτος σεβασμός για την κατασκευή και αρχτεκτονική του κτιρίου και να φροντίσουμε να ενσωματώσουμε σε αυτή τα ξύλινα κουφώματα.

Προχωρήσαμε στην επιλογή ενός ιδιαίτερου χρωματικού συνδυασμού για τα ξύλινα κουφώματα που όμως ανέδειξαν την υπεροχή της πέτρας σαν υλικό.

Ξύλινα Κουφώματα στο Ναύπλιο από την Ergomasif

Σκοπός της ομάδας μας είναι να προσφέρει πάντα ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα ώστε να ικανοποιεί στο μέγιστο τον πελάτη μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ερώτηση σχετικά με τoυς τύπους κουφωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε για τον δικό σας χώρο.. Η ομάδα μας είναι εδώ για να λύσει κάθε απορία σας και να σας καθοδηγήσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif