Ξύλινα κουφώματα στη Φολέγανδρο

Η Φολέγανδρος είναι ένα νησί που ανήκει στο σύμπλεγμα των Κυκλάδων και χαρακτηριστικό της είναι η μοναδική και άγρια ομορφιά της. Το άγριο και βραχώδες τοπίο της, της προσδίδει έναν ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό χαρακτήρα. Οι κατοικίες ακολουθούν το μοτίβο αυτό με σεβασμό στην μοναδικότητά της. Η τοποθέτηση ξύλινων κουφωμάτων στο νησί της Φολέγανδρου λοιπόν αποτελούσε μια ευχάριστη πρόκληση για την ομάδα της Ergomasif.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα άρθρα μας ο συνδυασμός πέτρας και ξύλου είναι μακράν ο πιο ανθεκτικός. Είτε μιλάμε για κλιματολογικές συνθήκες είτε για φθορές. Με το κατάλληλο “δέσιμο” και τις σωστές εργασίες έχουμε ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Τοποθέτηση ξύλινων κουφωμάτων στη Φολέγανδρο – Συνδυασμός πέτρας και ξύλου

Στην συγκεκριμένη κατοικία, επιλέξαμε να σχεδιάσουμε και να τοποθετήσουμε ξύλινα κουφώματα, πόρτες και παράθυρα με παραδοσιακή φιλοσοφία, βαμμένα όμως με ένα ιδιαίτερο χρώμα. Η επιλογή του χρώματος έγινε με σκοπό να δέσει με το υλικό της πέτρας, να συνοδεύσει και να αναδείξει την ομορφιά της.

Σκοπός της ομάδας μας είναι να προσφέρει πάντα ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα ώστε να ικανοποιεί στο μέγιστο τον πελάτη μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ερώτηση σχετικά με τoυς τύπους κουφωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε για τον δικό σας χώρο.. Η ομάδα μας είναι εδώ για να λύσει κάθε απορία σας και να σας καθοδηγήσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif