Ειδικές κατασκευές ξύλινων κουφωμάτων από την Ergomasif

Η ομορφιά κάθε νέου έργου κρύβεται στην μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητά του. Κανένα ξύλινο κούφωμα ή παντζούρι δεν είναι ίδιο με το άλλο. Ακόμα και αν ο τύπος έργου που αναλαμβάνουμε είναι ο ίδιος δεν θα υπάρξουν ποτέ 2 ίδιες κατασκευές. Ο λόγος απλός. Κάθε τόπος και κάθε έργο έχει μοναδικές ανάγκες. Οι ανάγκες αυτές πέρα από την επιθυμία των ανθρώπων διαμορφώνονται και από τις γύρω συνθήκες. Γι’ αυτό λοιπόν πολύ συχνά χρειάζεται να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε ειδικές κατασκευές ξύλινων κουφωμάτων.

Ειδικές κατασκευές ξύλινων κουφωμάτων  – Εφαρμογές.

Ειδικές κατασκευές ξύλινων κουφωμάτων μπορεί να υπάρξουν στο πιο σύνθετο αλλά και στο πιο απλό έργο. Για παράδειγμα αν σε μια ιδιωτική κατοικία οι ιδιοκτήτες επιθυμούν μια παραδοσιακή αρχιτεκτονική αλλά με νότες μοντέρνου τότε η ομάδα μας θα σχεδιάσει και θα κατασκευάσει τα κουφώματα και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία με βάση αυτό. Υπάρχει η δυνατότητα να συνδυάσουμε στοιχεία ακόμα από δύο διαφορετικές προτάσεις που έχουμε δει.

Σε άλλες περιπτώσεις, οι μοναδικές ανάγκες που μας εκφράζει ο πελάτης μας, μας οδηγεί στο να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε ειδικά για αυτόν μια κατασκευή. Αν για παράδειγμα υπάρχει ανάγκη τα παντζούρια όταν είναι κλειστά να επιτρέπουν το ηλιακό φώς να περνάει αλλά όχι με μεγάλη ένταση, θα φροντίσουμε να κατασκευάσουμε το παντζούρι με την αντίστοιχη τεχνοτροπία.

Όσο δύσκολο και απαιτητικό και να είναι ένα νέο έργο η εξειδικευμένη ομάδα μας έχει την εμπειρία να το αναλάβει.

Παρακάτω θα δείτε μερικά ενδεικτικά παραδείγματα με ειδικές κατασκευές κουφωμάτων που υλοποίησε η εταιρεία μας.

Όσο δύσκολο και απαιτητικό και να είναι ένα νέο έργο η εξειδικευμένη ομάδα μας έχει την εμπειρία να το αναλάβει.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif