Συρόμενα χωνευτά ξύλινα κουφώματα

Τα ξύλινα κουφώματα έχουν πολλές εφαρμογές. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο οι μορφές που μπορούν να έχουν είναι εξίσου πολλές. Για να επιλέξουμε κάθε φορά τον κατάλληλο τύπο κουφώματος χρειάζεται να μελετήσουμε και να λάβουμε υπόψιν μας αρκετές παραμέτρους. Για παράδειγμα τον διαθέσιμο χώρο, τις αρχιτεκτονικές ανάγκες και τον σχεδιασμό και άλλα πολλά. Τα συρόμενα χωνευτά ξύλινα κουφώματα είναι μια πρόταση με πολλές εφαρμογές αλλά και πλεονεκτήματα.

Συρόμενα χωνευτά ξύλινα κουφώματα – Πλεονεκτήματα

Αν αναζητάτε αλλά και αναρωτιέστε ποιά πλεονεκτήματα παρουσιάζει ο συγκεκριμένος τύπος κουφωμάτων έναντι των άλλων, σας παρουσιάζουμε παρακάτω μερικά από αυτά.

Εξοικονόμηση χώρου

Αν τοποθετήσουμε τα κουφώματα μέσα στον τοίχο, “χωνευτά” δηλαδή, πετυχαίνουμε σημαντική εξοικονόμηση χώρου. Αυτό συμβαίνει γιατί ουσιαστικά εκμεταλλευόμαστε τον χώρο που καταλαμβάνει ο τοίχος, κάνουμε τις απαραίτητες εργασίες, και εισάγουμε εκεί το κούφωμα. Επίσης, κατά το άνοιγμα του παραθύρου – παντζουριού δεν χρειάζεται επιπλέον χώρος καθώς εκμεταλλεύεται τον χώρο που ήδη έχουμε καθορίσει με την κατασκευή.

Ιδιαίτερος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός

Η απαράμιλλη ομορφιά των ξύλινων κουφωμάτων είναι κάτι που έχουμε αναφέρει αρκετές φορές. Με τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που εχουν τα συρόμενα χωνευτά ξύλινα κουφώματα, πέραν των πρακτικών ζητημάτων καταφέρνουμε και έχουμε ένα διαχρονικό και όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

Άμεση επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον

Με την επιλογή και την τοποθέτηση χωνευτών κουφωμάτων σε έναν χώρο πετυχαίνουμε και δημιουργούμε την “ψευδαίσθηση” ότι ο εσωτερικός και ο εξωτερικός χώρος είναι ένα. Συνεπώς έχουμε άμεση επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουμε τα πλεονεκτήματα του εσωτερικού μας χώρου.

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα της Ergomasif βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας. Είναι δίπλα σας για να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας χώρο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικά παραδείγματα συρόμενων χωνευτών κουφωμάτων που έχουμε κατασκευάσει και τοποθετήσει.

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα της Ergomasif βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας. Είναι δίπλα σας για να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif