Ergomasif. Η κορυφαία επιλογή στα ξύλινα κουφώματα

Δημιουργήσαμε την εταιρεία ξύλινων κουφωμάτων Ergomasif το 2002 με στόχο να παράγει και να διαθέτει πιστοποιημένα ξύλινα κουφώματα κορυφαίας ποιότητας στην ελληνική αγορά.

Με εμπειρία που ξεπερνά τα 20 χρόνια, οι άνθρωποι μας είναι σε θέση να προτείνουν πάντα την καλύτερη επιλογή με βάση τις μοναδικές σας ανάγκες.

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε κουφώματα που συμμορφώνονται και ακολουθούν απόλυτα όλα τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Εταιρεία ξύλινων κουφωμάτων – Μονάδα παραγωγής

Διαθέτουμε μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Συνεργαζόμαστε στενά για κάθε έργο μας με αρχιτέκτονες και διακοσμητές σε όλη την Ελλάδα. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

Τομείς δραστηριότητας

Η δραστηριότητα μας αφορά δημόσια και ιδιωτικά έργα, με μεγάλη εξειδίκευση στον τομέα του τουρισμού. Τα ξύλινα κουφώματά μας κοσμούν τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της χώρας δίνοντάς τους την αίγλη που τους αξίζει.

Σε κάθε μας κατασκευή σεβόμαστε απόλυτα τις μοναδικές ανάγκες κάθε τόπου. Η σωστή αρχιτεκτονική, τα σχέδια και άλλα πολλά είναι μόνο μερικά από όσα λαμβάνουμε υπόψιν μας σε κάθε νέο έργο.

Ξύλινες πόρτες, ξύλινα παντζούρια, παράθυρα, κουφώματα, συστήματα σκίασης είναι μόνο μερικά από αυτά που σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε για εσάς

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και δείτε και εσείς ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα εργασιών μας σε διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα.

Εταιρεία ξύλινων κουφωμάτων Ergomasif – Πιστοποιημένοι συνεργάτες

Η γερμανική πιστοποίηση RAL θέτει το αυστηρότερο σύστημα παραγωγής για ξύλινα παράθυρα και πόρτες, των οποίων το επίπεδο ποιότητας είναι το υψηλότερο στην Ευρώπη. Η απόκτηση της πιστοποίησης RAL αποτελεί κύριο στόχο για όλες τις βιομηχανίες που παράγουν ξύλινα κουφώματα σε όλο τον κόσμο.

Όλα μας τα προϊόντα, πριν την παράδοση προς τοποθέτηση ελέγχονται για την αρτιότητά τους, τη λειτουργία των μηχανισμών τους, τη στεγανότητα σε δυνατή βροχή και την απόλυτη εφαρμογή των αρμών.

Τα κουφώματα μας καθώς και όλα μας τα προϊόντα, φέρουν την ένδειξη του “μπλε αγγέλου”, που σημαίνει ότι είναι απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον & τον άνθρωπο και έχουν επίσης πιστοποιητικά μη τοξικότητας, όπως αυτά που φέρουν τα ξύλινα παιδικά παιχνίδια.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την πιο πρόσφατη παρουσίαση της εταιρείας μας

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια σύντομη παρουσίαση της εταιρείας μας.

Η δραστηριότητα μας αφορά δημόσια και ιδιωτικά έργα, με μεγάλη εξειδίκευση στον τομέα του τουρισμού. Τα ξύλινα κουφώματά μας κοσμούν τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της χώρας δίνοντάς τους την αίγλη που τους αξίζει.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif