Δρύινα κουφώματα

Τα δρύινα κουφώματα αποτελούν μια κατηγορία κουφωμάτων με απαράμιλλη ομορφιά και διαχρονικότητα. Λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισης του ξύλου αυτού πετυχαίνουμε κάθε φορά ένα μοναδικό αποτέλεσμα που δίνει αίγλη και αναβαθμίζει την συνολική εικόνα του χώρου που τοποθετείται.

Γενικές πληροφορίες

Η ξυλεία Δρυς φύεται κυρίως στην Δυτική και Κεντρική Ευρώπη, αλλά και στην Αμερική και ανήκει στην κατηγορία των αποκαλούμενων “σκληρών ξύλων”. Όταν ακούμε την φράση “σκληρό ξύλο” το μυαλό μας πηγαίνει αμέσως στο βάρος του. Όμως αυτό που χαρακτηρίζει ουσιαστικά αυτή η φράση είναι η πυκνότητα και κατ’ επέκταση η αντοχή του.

Δρυς και τεχνικές πληροφορίες

Η επιλογή της ξυλείας για κάθε είδους ξυλουργική εργασία διακόσμησης ή κατασκευής, είναι μια απαιτητική διαδικασία. Χρειάζεται τεχνίκες αλλά και εμπορικές γνώσεις για το ξύλο και τις σωστές εφαρμογές του ανάλογα την περίσταση. Αξιολογώντας κάθε φορά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε έργου καθώς και το σύνολο των εξωγενών παραγόντων είμαστε σε θέση να επιλέγουμε και να αξιοποιούμε το ξύλο με σκοπό την ανάδειξη του έργου που αναλαμβάνουμε. 

Δρύινα κουφώματα – πλεονεκτήματα

Η ξυλεία Δρυς θεωρείται, και όχι άδικα ένα από τα καταλληλότερα είδη για την κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων. Τα δρύινα κουφώματα είναι ένα τελικό προϊόν απαράμιλλης ομορφιάς και αξεπέραστης αισθητικής. Πολύ μεγάλο ρόλο φυσικά στο τελικό αποτέλεσμα παίζει η σωστή της επεξεργασία και ο σωστός χειρισμός της.

Στην Ergomasif, γνωρίζουμε και μπορούμε και κατασκευάζουμε κουφώματα από ξυλεία Δρυός ,τα οποία πληρούν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές που δίνει η εταιρεία μας και φυσικά προσφέρουν ένα μοναδικό και άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια πληθώρα παραδειγμάτων σε δρύινα κουφώματα που κατασκεύασε και τοποθέτησε το εξειδικευμένο συνεργείο μας.

Το κλασσικό παραδοσιακό μπλε, έχει δώσει τη θέση του σε άλλα χρώματα όπως το γκρι, το σκούρο πράσινο κλπ. Τα χρώματα αυτά δένουν αρμονικά με το λευκό χρώμα του υπόλοιπου κτιρίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif