Συρόμενα ξύλινα κουφώματα. Τι να τα επιλέξω

Ένα από τα συχνά ερωτήματα που απασχολεί όσους χτίζουν ή ανακαινίζουν το σπίτι η τον επαγγελματικό τους χώρο είναι ο τύπος των ξύλινων κουφωμάτων που πρέπει να επιλέξουν. Μέσα από την πληθώρα επιλογών προσπαθούν να καταλήξουν στην βέλτιστη λύση για αυτούς. Τα συρόμενα ξύλινα κουφώματα, χάρη στα πλεονεκτήματά τους αποτελούν μία πολύ συχνή επιλογή.

Τα συρόμενα ξύλινα κουφώματα αποτελούν μια ιδιαίτερη και μοντέρνα λύση που ταιριάζουν και αναδυκνείουν κάθε χώρο. Δίνουν στυλ ενώ παρουσιάζουν πολλά πλεονεκτήματα.

Πως επιλέγω τον κατάλληλο τύπο κουφώματος;

Η επιλογή του τύπου κουφώματος περιλαμβάνει πολλές παραμέτρους και θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή . Οι βασικότεροι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι:

  • Το πλάτος των ανοιγμάτων στο οποίο πρόκειται να τοποθετηθεί το κούφωμα,
  • Ο διαθέσιμος εσωτερικός χώρος,
  • Οι ζητούμενες επιδόσεις των κουφωμάτων σε επίπεδο μόνωσης, στεγανότητας και ασφάλειας.

Όταν υπάρχουν διαθέσιμα μεγάλα ανοίγματα, η τεχνολογικά ανώτερη επιλογή των ανασυρόμενων κουφωμάτων, HEBESCHIEBE, είναι η πιο αξιόπιστη λύση και παρουσιάζει εξαιρετική λειτουργικότητα. Τα συγκεκριμένα κουφώματα μπορούν να κατασκευαστούν με πολλαπλούς συνδυασμούς συρόμενων φύλλων. Με αυτό τον τρόπο μας δίνουν μεγάλο ωφέλιμο άνοιγμα και δημιουργούν την αίσθηση του ενιαίου χώρου, τόσο μέσα όσο και έξω.

Αντίστοιχα η σειρά MINIMAL PROFIL των ξύλινων κουφωμάτων, μας δίνουν επιλογές συρομένων με οδηγούς που έχουν την δυνατότητα να θαφτούν μέσα στο δάπεδο.

Παρακάτω μπορείτε ενδεικτικά να δείτε μερικά συρόμενα κουφώματα Ergomasif

Συστήματα ξύλινων κουφωμάτων Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Ξύλινα συρόμενα κουφώματα για κάθε ανάγκη

Δείτε μια ολοκληρωμένη λίστα των προϊόντων μας με όλα τα χαρακτηριστικά αλλά και τις τεχνικές προδιαγραφές εδώ.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif