Δείτε αναλυτικά τα έργα μας

Ξενοδοχεία

Συνεργαζόμαστε με μερικά από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της χώρας μας, για τα οποία σχεδιάζουμεεπανασχεδιάζουμε και τοποθετούμε ξύλινα κουφώματα άριστης ποιότητας. Με αυτό τον τρόπο, φροντίζουμε και καλύπτουμε τις σύγχρονες ενεργειακές τους ανάγκες.

Ιδιωτικά έργα

Τα κουφώματα Ergomasif έχουν «ντύσει» μέχρι και σήμερα μερικές από τις πιο εμβληματικές ιδιωτικές κατοικίες και ιδιωτικά έργα σε όλη τη χώρα, συνδυάζοντας ιδανικά καινοτομία, υψηλή αισθητική και απόλυτη ασφάλεια.

ξύλινα κουφώματα μεγάλα έργα ergomasif

Μεγάλα έργα

Στο ενεργητικό μας ως Ergomasif έχουμε έναν εντυπωσιακό αριθμό με μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα. Η εμπειρία και η εξειδίκευσή μας στην τοποθέτηση ξύλινων κουφωμάτων για μεγάλους χώρους, ακόμα και σε δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες, μπορεί και δίνει μοναδικές λύσεις ακόμα και στα πιο απαιτητικά έργα.

διατηρητέα κτίρια ξύλινα κουφώματα ergomasif

Διατηρητέα κτίρια

Τα διατηρητέα κτίρια ασκούν μια αριστοκρατική γοητεία ενώ ταυτόχρονα αποτελούν μια ξεχωριστή αναφορά στην πολιτιστική κληρονομιά ενός τόπου. Η συντήρηση τους όμως που μπορεί να περιλαμβάνει την ανακαίνιση και την επισκευή τους γίνεται συχνά “πονοκέφαλος” για τους ιδιοκτήτες τους.